Aloe Villa Chania Crete 3 *

Aloe Villa Chania Crete 3 *
Собствен транспорт
Регион Ханя - Крит, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Exopoli Exopoli Регион Ханя - Крит

Местоположение на имота
С престой в Aloe Villa Chania Crete в Георгиуполис (Ексополи), ще бъдете в района на езерото Курнас и изворите Аргируполи. Тази вила се намира в района на Университета на Крит и Пристанище Суда.

Стаи
Чувствайте се като у дома си в една от климатизираните стаи с камини и самостоятелни басейни. Стаите разполагат със самостоятелни обзаведени балкони или вътрешни дворове. Кухните са оборудвани с пълноразмерни хладилници/фризери, фурни и котлони. Осигурени са компютри и безплатен безжичен интернет, както и 32-инчови телевизори с плосък екран.

Удобства
Възползвайте се от възможностите за отдих, включително открит басейн и СПА център вана. Допълнителните функции на тази вила включват безплатен безжичен достъп до интернет, камина във фоайето и помощ за обиколки/билети.

Бизнес, други удобства
Предлаганите удобства включват експресна проверка. -in и сейф на рецепцията. На място се предлага безплатен самостоятелен паркинг.

 
Уведомление за отказ от отговорност: Удобствата са в зависимост от наличността и може да се заплащат според правилата на хотела.
Карта:
GPS Координати:
LAT: 35.37272
LON: 24.24665GPS Координати:
LAT: 35.37272
LON: 24.24665

Календар