Aegean Gem Hotel 2 *

Aegean Gem Hotel 2 *
Собствен транспорт
Остров Санторини, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Kamari,Kamari,Santorini Island Kamari Остров Санторини

Хотел Aegean Gem се намира в крайбрежното село Камари на Санторини. Състои се от три едноетажни, традиционни варосани куполни сгради, в които се помещават комфортни стаи и апартаменти с външни хидромасажни вани, той предлага на своите гости прекрасно преживяване. В непосредствена близост до известния Черен плаж на Санторини, Периволос, изберете да останете в хотел Aegean Gem на вашата почивка на Санторини, ще ви осигури уединение, традиционна околност на цикладския остров и 4-звездни съоръжения.

Информация за хотела

Егейско море Хотел Gem се намира в крайбрежното село Камари, в Санторини. Състои се от три едноетажни, традиционни варосани куполни сгради, в които се помещават комфортни стаи и апартаменти с външни хидромасажни вани, той предлага на своите гости прекрасно преживяване. В непосредствена близост до известния Черен плаж на Санторини, Периволос, изберете да останете в хотел Aegean Gem на вашата почивка на Санторини, ще ви осигури уединение, традиционна околност на цикладския остров и 4-звездни удобства.

Стаите и апартаментите на хотел Aegean Gem са модерни и минимално декорирани, оборудвани със съвременни удобства, докато имат изглед към впечатляващия Планини Санторини от балконите на горните етажи. Външните хидромасажни вани, които разполагат в повечето стаи, ще бъдат любимото ви място за почивка, а в комплекса има и басейн с бар с шезлонги, на които можете да почернеете. Ще ни намерите точно когато влезете в село Камари, а нашият квартал е колоритен и оживен, пълен с местни магазини, минимаркети, услуги за коли под наем, снек-барове, пекарни и шепа ресторанти и таверни.


p style="color: rgb(106, 116, 124);background-color: rgb(235, 239, 241);">Нашият комплекс Aegean Gem е построен с мисъл за екологична концепция. Нашите сгради са биоклиматични и енергийно ефективни, като зачитат местния климат.

Изберете своя фаворит сред добрите възможности за настаняване на хотел Aegean Gem и започнете да мечтаете за вашата почивка на остров Санторини още днес!Facilities:
  • Pool
  • Internet services
  • Wheelchair Access
  • Public Area Air Conditioned
  • Bar
  • Buffet Breakfast
Available Meals:
  • BreakfastКарта:
GPS Координати:
LAT: 36.373723
LON: 25.47902GPS Координати:
LAT: 36.373723
LON: 25.47902

Календар